Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Skupina PPF a Nadace The Kellner Family Foundation darují přes 200 milionů korun na pomoc regionům postiženým povodněmi v Česku, Polsku a na Slovensku

PPF a.s.

16/9/2024 | 1 minuta čtení

Stáhnout jako PDF
Kopírovat odkaz
Skupina PPF, prostřednictvím Nadace PPF, a rodinná nadace Kellnerových poskytnou společně dar 100 milionů korun na pomoc lidem v České republice, které zasáhly ničivé povodně. Každá z nadací přispěje rovným dílem, tedy 50 milionů korun. Peníze z daru budou k dispozici neziskovým organizacím, které pomoc v postižených oblastech aktivně poskytují. Využití finanční pomoci bude koordinováno s příslušnými vládními i regionálními institucemi pro krizové situace.

Nad rámec společné pomoci v Česku poskytne rodinná nadace The Kellner Family Foundation také dva miliony eur na pomoc regionům postiženým záplavami v Polsku a další dva miliony eur na Slovensku. Do obou těchto zemí tak míří pomoc v celkové výši více než 100 milionů korun.

Společnosti ze skupiny PPF pravidelně podporují filantropické a charitativní aktivity ve všech zemích, kde působí. Zároveň probíhá sbírka mezi zaměstnanci Skupiny. Celková pomoc PPF tak přesahuje 200 milionů korun.

Sdílet na sociálních sítích

Stáhnout jako PDF