Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Máme stejnou strategii jako Apple. Jinou banku nekoupíme, říká Strcula z Air Bank

Air Bank

24/7/2024 | 1 minuta čtení

Kopírovat odkaz

Prvních milion klientů získávala Air Bank deset let, loni jich měla už bezmála milion a čtvrt a netají se dalšími ambicemi. „Loňský rok byl tím nejdynamičtějším, jaký jsme dosud prožili,“ říká Michal Strcula, CEO banky, která se už od svého spuštění v roce 2011 stavěla do pozice vyzyvatele tradičních bankovních domů a zakládala si na digitalizaci a zjednodušování finančních služeb.

Po definitivním ukončení jednání o spojení s Monetou v roce 2022 byl loňský rok pro Air Bank jedním z obchodně nejúspěšnějších v její historii.

V říjnu poskytla vůbec největší objem spotřebitelských úvěrů během jediného měsíce, návštěvnost její aplikace hned několikrát překonala hranici 400 tisíc unikátních návštěvníků za den a za celý rok jí přibylo nejvíce klientů od jejího vzniku.

Sdílet na sociálních sítích

Kopírovat odkaz