Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Ředitel pro vnější vztahy Vladimír Mlynář odejde z PPF

PPF a.s.

9/10/2023 | 1 minuta čtení

Stáhnout jako PDF
Kopírovat odkaz
Skupina PPF oznamuje, že k 31.12.2023 odejde z funkce ředitele pro vnější vztahy Vladimír Mlynář. Ke stejnému datu ukončí členství v představenstvu PPF a. s. Se skupinou PPF však bude spolupracovat i nadále – jako externí poradce pro vybrané projekty.

„Práce v PPF byla profesně to nejzajímavější, co jsem v životě dělal. Zejména možnost pracovat s Petrem Kellnerem byla skutečně výjimečnou životní zkušeností. V PPF jsem poznal skvělé lidi, spoustu se toho naučil a pochopil, a i proto jsem tu strávil zdaleka nejdelší část svého pracovního života. Moc za to děkuji. Teď ale přišel čas na nové životní výzvy,“ uvedl ke svému odchodu Vladimír Mlynář.

CEO skupiny PPF Jiří Šmejc k tomu dodal: „S Vladimírem jsme se u nejrůznějších projektů skupiny PPF setkávali víc než deset let. Spolupráce s ním byla vždy profesionální a z lidského hlediska velmi obohacující. Moc mu děkuji za všechno, co za ty roky pro Skupinu udělal."

Vladimír Mlynář odpovídal za externí vztahy skupiny PPF třináct let a byl jedním z blízkých spolupracovníků Petra Kellnera. Do PPF nastoupil v roce 2010. Předtím pracoval jako novinář, opakovaně působil v pozici ministra, poslance parlamentu a rovněž pracoval jako šéfporadce předsedy vlády České republiky.

Sdílet na sociálních sítích

Stáhnout jako PDF